Iskanje
KZ Krka

KZ Krka z.o.o., Šentjernejska c. 6, 8000 Novo mesto
tel.: 07 39 31 800, fax.: 07 39 31 862, e-mail: info@kz-krka.si

Dobrote s kmetije

Dobrote s kmetije predstavljajo domače dobrote s slovenskih kmetij: sadje in zelenjava iz integrirane pridelave, jabolčni sok, cviček ter sveže meso in mesne izdelke. Vsa zelenjava in sadje pod znamko Dobrote s kmetije sta višje kakovosti, saj sta pridelana v slovenskih sadovnjakih in na poljih na naravi prijaznejši, integriran način. Tako zagotavljajo Dobrote s kmetije harmonijo prvovrstnega domačega okusa.

 


 

Tlačenka, srebrna medalja, sejem AGRA 2018
Edinstvenost tlačenke je v načinu obdelave mesa in v grobo mletih sestavinah, ki zagotavljajo izgled in mesnatost. Značilen okus ji dajejo naravne začimbe, kot so česen, majaron in poper.

Belokranjska klobasa, srebrna medalja, sejem AGRA 2018
Narejena je iz kakovostnega sivnjskega in govejega mesa. Aromo poudarjajo naravne začimbe, ki ji dajejo poln, vendar blag okus. Je plod dolgoletnih izkušenj in zahtev kupcev po domačem in tradicionalnem okusu. Spada v skupino potrajnih klobas za kuhanje in je brez dodanih fosfatov.

Marko skače, klobasa za kuhanje s kajenskim poprom, bronasta medalja, sejem Agra 2018
Klobasa "Marko skače" je narejena  iz kakovostnega sivnjskega in govejega mesa. Aromo poudarjajo naravne začimbe izmed njih prevladuje kajenski poper, ki daje klobasi nekoliko pikanten in svež okus.

 

Blagovna znamka Dobrote s kmetije označuje kakovostne izdelke slovenskega porekla, okus in podoba pa zadovoljita še tako zahtevnega kupca.

Sadje in zelenjava je pridelana v slovenskih sadovnjakih in poljih, na naravi prijazen integriran način, meso in mesni izdelki imajo poreklo tradicionalno vzrejenih živali iz slovenskih kmetij.

Cilj blagovne znamke Dobrote s kmetije je predstaviti zaupanja vredno ime, ki kupcu zagotavlja kakovostne izdelke s pridihom nostalgije po dobrih starih časih. Dobrote s kmetije je prepoznavna in zaupanja vredna blagovna znamka.

Zelenjava in sadje sta obrana v optimalni zrelosti, kar jima daje bogat, poln okus in omogoča pripravo izjemno okusnih jedi. Obogatite okuse v vaši kuhinji s pridihom domačnosti!

Slovenska polica

Dolenjski kmet zagotavlja kakovostne izdelke, saj je hrana pridelana na naraven in okolju prijazen način, njena proizvodnja pa je preko sistema zagotavljanja varne hrane zelo kontrolirana. Prenaša se tradicija pridelave in priprave hrane, ki bogatijo okuse končnih izdelkov.

Za vas smo v Samopostrežbi ZNC v Žabji vasi uredili »Slovensko polico« na kateri so izbrani kakovostni izdelki dolenjskih kmetov in pridelovalcev.

Na njej najdete več vrst medu in marmelad, domači sok, cviček ter likerje, razna olja in kis, piškote, mlince, rezance, razne moke in kaše, več vrst bio izdelkov iz Mlina Katič, Kmetije Repovž, Mlina Rangus, Posestva Berce, Kmetije Kastelic, Medenega butika Voglar in Vajda, Domače dobrote Mojca,… Sirarna Gorišek in Grm Novo mesto pa vam ponujata široko paleto domačih mlečnih izdelkov kot so siri, skuta, jogurti … Z izpostavitvijo »Slovenske police« tako želimo približati ponudbo domačih izdelkov in vas povezati z lokalno pridelavo in povečati zaupanje v proizvodnjo kakovostne lokalno pridelane hrane in izdelke.

 

KZ Krka

KZ Krka z.o.o.

Šentjernejska c. 6
8000 Novo mesto

tel.: 07 39 31 800

fax.: 07 39 31 846

e-mail: info@kz-krka.si