Obvestilo za razstavljavce!

 

Pozdravljeni,

trenutno še nič novega glede možnosti izvedbe množičnih prireditev v RS. Zavedamo se, da smo bili vsi ključnih deležniki prireditve Gregorjev sejem 2020 oškodovani za možnost promocije, možnost prodaje in možnost sklenitve trajnejših poslovnih stikov.

Pri tem vnovič izpostavljamo, da so bili izvedeni vsi procesi organizacije prireditve, vključno z vzorno vzpostavljeno sejemsko infrastrukturo. Skladno z deveto (9) točko dokumenta POGOJI RAZSTAVLJANJA (sledi povezavi https://www.kz-krka.si/gregorjev-sejem/wp-content/uploads/sites/2/2019/11/Pogoji-razstavljanja-2020.pdf) smo določili alternativne termine organizacije javne prireditve, in sicer:

–              prvi termin         od  5.6.2020 do 7.6.2020 (ukrepi Vlade RS ne omogočajo izvedbo sejma v tem terminu),

–              drugi termin      od  4.9.2020 do 6.9.2020 (dopuščamo možnost dodatnega termina v septembru s ciljem, da se ne bi Gregorjev sejem 2020 prekrival s kakšno drugo primerljivo prireditvijo npr. kmetijski sejem Bjelovar).

Želimo si, da bo rahljanje ukrepov s strani Vlade RS omogočilo organizacijo Gregorjevega sejma 2020 v mesecu septembru. V kolikor ne bo mogoče izvesti 26. Gregorjevega sejma v mesecu septembru 2020, bo 26. Gregorjev sejem prestavljen v mesec marec 2021 (od 12.3.2021 do 14.3.2021). Izpostavimo, da prijavljenim razstavljavcem ostanejo vse pravice z bonus pravico, bodisi v obliki dodatne osebne promocije ali večjega razstavnega prostora.

Novo mesto, 1.6.2020, ekipa KZ Krka

Predstavite se več kot 20.000 obiskovalcem Gregorjevega sejma in uspešno vstopite v novo sezono!

Vabimo vas k sodelovanju na 26. Gregorjevem sejmu!  Na sejmu bodo tradicionalno sodelovali številni domači in tuji razstavljavci s področja kmetijstva, gozdarstva, obrtne dejavnosti, gradbeništva in gradbene mehanizacije ter številni drugi.

Prijave že potekajo

Zaradi velikega interesa vas prosimo, da svojo prijavo oddate čim prej in si tako zagotovite razstavni prostor.

Kako se prijavim?

Izpolnjeno prijavnico za razstavljanje (podpisano in žigosano) nam lahko pošljete po pošti na naslov KZ Krka z. o. o., Šentjernejska c. 6, 8000 Novo mesto. Prijavnico lahko pošljete tudi v elektronski obliki na naslov marketing@kz-krka.si.

Oglaševanje v sejemskem katalogu in na sejemskem radiu

Izkoristite priložnost, da se obiskovalcem predstavite že pred sejmom in jih opozorite na vašo posebno sejemsko ponudbo!

Vabimo vas, da se tudi vi predstavite v sejemski brošuri ali nagovorite obiskovalce sejma preko sejemskega radia. Rok za oddajo prijave je 31. 1. 2020 in rok za oddajo oglasa 7. februar 2020.

Sejemska brošura bo izšla v nakladi okrog 30.000 izvodov, ki jih prejmejo gospodinjstva na Dolenjskem in v Beli krajini.

Izpolnjeno prijavnico za oglaševanje (podpisano in žigosano) nam lahko pošljete po pošti na naslov KZ Krka z. o. o., Šentjernejska c. 6, 8000 Novo mesto. Prijavnico lahko pošljete tudi v elektronski obliki na naslov marketing@kz-krka.si.

Stopite v stik z nami za vse dodatne informacije.

E: marketing@kz-krka.si
E: info@kz-krka.si
T: 07 39 30 101
   Mira Kambič Štukelj, KZ