Obvestilo za razstavljavce!

Spoštovani,

v skladu z navodili Ministrstva za zdravje in NIJZ, ter glede na povečano nevarnost okužb s korona virusom (COVID-19), smo prisiljeni 26. Gregorjev sejem 2020 prestaviti.  V tem trenutku smo prepričan, da je to prava odločitev. Predvidevamo, da bo nadomestni termin 26. Gregorjevega sejma v prvem tednu junija 2020, in sicer od 5.6.2020 do 7.6.2020.

O podobnosti glede izvedbe prireditve Gregorjev sejem 2020 vas bomo sprotno obveščali.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo.

Predstavite se več kot 20.000 obiskovalcem Gregorjevega sejma in uspešno vstopite v novo sezono!

Vabimo vas k sodelovanju na 26. Gregorjevem sejmu!  Na sejmu bodo tradicionalno sodelovali številni domači in tuji razstavljavci s področja kmetijstva, gozdarstva, obrtne dejavnosti, gradbeništva in gradbene mehanizacije ter številni drugi.

Prijave že potekajo

Zaradi velikega interesa vas prosimo, da svojo prijavo oddate čim prej in si tako zagotovite razstavni prostor.

Kako se prijavim?

Izpolnjeno prijavnico za razstavljanje (podpisano in žigosano) nam lahko pošljete po pošti na naslov KZ Krka z. o. o., Šentjernejska c. 6, 8000 Novo mesto. Prijavnico lahko pošljete tudi v elektronski obliki na naslov marketing@kz-krka.si.

Oglaševanje v sejemskem katalogu in na sejemskem radiu

Izkoristite priložnost, da se obiskovalcem predstavite že pred sejmom in jih opozorite na vašo posebno sejemsko ponudbo!

Vabimo vas, da se tudi vi predstavite v sejemski brošuri ali nagovorite obiskovalce sejma preko sejemskega radia. Rok za oddajo prijave je 31. 1. 2020 in rok za oddajo oglasa 7. februar 2020.

Sejemska brošura bo izšla v nakladi okrog 30.000 izvodov, ki jih prejmejo gospodinjstva na Dolenjskem in v Beli krajini.

Izpolnjeno prijavnico za oglaševanje (podpisano in žigosano) nam lahko pošljete po pošti na naslov KZ Krka z. o. o., Šentjernejska c. 6, 8000 Novo mesto. Prijavnico lahko pošljete tudi v elektronski obliki na naslov marketing@kz-krka.si.

Stopite v stik z nami za vse dodatne informacije.

E: marketing@kz-krka.si
E: info@kz-krka.si
T: 07 39 30 101
   Mira Kambič Štukelj, KZ