Iz vaših kmetij pripeljemo izdelke na mize slovenskih družin.

Odkup zelenjave in sadja

Odkupujemo sadje in zelenjavo iz širšega področja Dolenjske, Bele krajine, Štajerske in okolice Ljubljane. V času žetve nudimo odkup vseh vrst žit in v jesenskem času sušenje koruze na Zbirnem centru Draškovec.

Odkup mleka

Vsako leto od lokalnih rejcev odkupimo okrog 18 milijonov litrov mleka in smo največji slovenski organizator prireje mleka. Sodelujemo s približno 120 rejci in s skupnim trudom ter znanjem nam uspeva do končnih uporabnikov dostaviti najboljšo kakovost mleka. Izvajamo redna kontrolna vzorčenja mleka in rejcem z veseljem pomagamo tudi s strokovnim svetovanjem.

Odkup živine

Odkupujemo mlado pitano govedo, krave, teleta, prašiče in drobnico za zakol. Za vso odkupljeno govedo organiziramo prevzem živali na domu in prevoz le-teh v našo klavnico v Črnomelj ali do končnega kupca. Zaradi visoke kakovosti živine veliko povpraševanja prihaja iz tujine. Živali izvažamo v tujino preko lastnega Zbirnega centra Draškovec.

Odkupni cenik za govejo živino najdete TUKAJ.

Nudimo tudi uslužnostno klanje, kar pomeni, da uredimo prevoz živali na vašem domu. Meso lahko prevzamete v naši klavnici v Črnomlju ali v našem predelovalnem obratu na Grabnu v Novem mestu.

Cenik klavnih uslug najdete TUKAJ.

Prodaja surovin in krmnih mešanic

Pri nas lahko dobite po konkurenčnih cenah tudi različne vrste krmnih mešanic in surovine za krmo različnih kategorij živali. Naše krmne mešanice in surovine so kakovostne in ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

Stopite v stik z nami!

Za vse informacije in podrobnosti v zvezi z odkupom sadja, zelenjave, mleka in živine stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

ZE KMETIJSTVO

N: Trubarjeva cesta 4, Šentjernej
T: 07 39 31 940