Restavracija
Domače je najboljše! Vaša prava izbira za hitro in okusno malico iz lokalno pridelanih sestavin. Pričakujejo vas jedi, kot so jih pripravljale naše babice.
Ponudba dnevno sveže pripravljenih malic iz domačih sestavin, vsak delovnik med 8.00 in 14.00 uro.
Pri nas najdete izjemno ponudbo kakovostnih dnevnih malic. Vse jedi pripravljamo iz kakovostnih lokalnih sestavin po skrbno izbranih receptih naših babic.
Tedenski jedilnik
Neprekosljivo ugodna cena malice od 4,5 EUR do 5 EUR.
Vsak dan lahko izbirate med številnimi različnimi malicami.
Vsakodnevno pripravimo tudi sveže vampe in golaž, ki vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušne.
Obiščite nas in poskusite izjemno ponudbo dnevno svežih malic po babičinem receptu pripravljenih iz izbranih lokalnih sestavin
Pri malici JUHA GRATIS!
DODATNA DNEVNA PONUDBA
VAMPI
GOLAŽ
CENIK
1. malica 4,50 EUR
2. malica 5,00 EUR
3. malica 5,00 EUR
Cena malic se je s 1. oktobrom 2019 spremenila in velja do nadaljnjega.
Cena malic iz dodatne ponudbe je po trenutno veljavnem ceniku Restavracije ZNC.
Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika. Za več informacij o dnevnih jedilnikih, prosimo pokličite na številko 07 39 31 916
Najdete nas na naslovu Šentjernejska cesta 6, 8000 Novo mesto.
Odpiralni čas RESTAVRACIJA |
|
ponedeljek – petek: | 8.00 – 14.00 |
---|---|
sobota, nedelja in prazniki: | ZAPRTO |
Odpiralni čas BAR |
|
ponedeljek – petek: | 7.00 – 15.00
|
---|---|
sobota | 7.00 – 12.00 |
nedelja in prazniki: |
ZAPRTO
|
Tedenski jedilnik
Pri malici JUHA GRATIS!
DODATNA DNEVNA PONUDBA
VAMPI
GOLAŽ
CENIK
1. malica 4,50 EUR
2. malica 5,00 EUR
3. malica 5,00 EUR
Cena malic iz dodatne ponudbe je po trenutno veljavnem ceniku Restavracije ZNC.
Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.
Najdete nas na naslovu Šentjernejska cesta 6, 8000 Novo mesto.
Odpiralni čas RESTAVRACIJA |
|
ponedeljek – petek:
|
8.00 – 14.00
|
---|---|
sobota, nedelja in prazniki: | ZAPRTO |
Odpiralni čas BAR |
|
ponedeljek – petek: | 7.00 – 15.00 |
---|---|
sobota | 7.00 – 12.00 |
nedelja in prazniki: | ZAPRTO |